Rallycross är något som är en mycket stor sport, men som kanske ändå inte så många i den stora massan känner till vad det egentligen handlar om. Här är det fart, precision och nerver av stål som gäller för alla de som vill utföra denna sport. För de som bara gillar bra underhållning och fartfyllda äventyr live eller i tv:n kommer rallycross att även där kunna tillgodose mångas behov. När det gäller just rallycross är det också många som tror att detta bara är en lek och att det alltid sker på en säker och inhägnad bana. Visst är detta sant, men här utsätter sig alla de som utför denna sport för mycket stora mentala och fysiska påfrestningar.

På denna sida ska du som vill fortsätta läsa få ta del av vad rallycross egentligen är och vilka som utför den, vilka risker det finns med sporten samt även vilka olika tävlingar det finns och vilka bilar som används inom denna sport. Låter detta intressant ska du fortsätta läsa och ta del av den information som ges. Här kommer du att hitta en stunds fantastisk läsning om allt gällande denna intressanta och spännande sport.

Du kommer även att få reda på vad skillnaden mellan rallycross är jämfört med vanligt rally, samt även vilka likheter det finns med andra olika motorsporter. Välkommen till rcsm.se och ta del av allt som finns. Här har du hittat den perfekta ersättningen till en bra bok under en av årets regniga dagar, eller så har du funnit just det du har intresse av.